LA CUINA DEL SERRALLO
121 RECEPTES DEL BARRI MARINER DE TARRAGONA
VAT included
Description
«Hi ha peixos de totes les classes, per a tots els gustos i paladars, des del bon gourmet (suquets, graellades, fregitel·les, romesc o...) fins a un malalt (peix a la planxa, bullit...). Si sentim explicar els pescadors, tots tenen el seu secret, la recepta passad a de pares a fills durant moltes generacions, solucions a vegades molt senzilles que només falta tenir ganes de fer-les, però amb el cor.I, parlant del marisc, quanta variació! Qui és capaç de preparar un bon aperitiu sense marisc? Musclos, llagostins, gambes, ost res, cloï...Status: Available for online purchase in 4-5 days
Availability
Buy it now and we will send it to you when we have stock. The charge to your account will be made only when the product is shipped.
DetailsCOSSETANIA EDICIONS
128 Pages
Format: Rústica
ISBN: 9788497913423
Language: CATALÁNCategory: Recipes